Leiebil i New York (Newark - JFK - Manhattan)

Leiebil i New York

Planer om å leie bil i New York? Les her hvordan du finner leiebil fra et seriøst selskap til best mulig pris og mye nyttig info om billeie i New York. New York er det dyreste stedet i hele USA å leie bil så mitt beste tips er egentlig å ikke å leie bil der i det hele tatt. I byen trenger du ikke leiebil og skal du ut på en roadtrip med start i New York finnes det noen gode alternativer for å spare litt penger. Jeg kommer tilbake til det lenger nede.

På begge flyplassene i New York (Newark og JFK) holder bilutleie firmaene til rett utenfor flyplassen. Etter ankomst følger du bare skiltene til Rental Cars og flyplasstoget (Airtrain) tar deg enkelt dit. 

Skal du leie bil i New York kan jeg anbefale Alamo. Det er et selskap jeg selv har gode erfaringer med og de ligger også helt på topp på Google anmeldelser blant alle bilutleierne. Leier du hos Alamo i New York har du følgende fordeler:

  • Du kan leie bilen med Gold Rate hvor 3 ekstra sjåfører og en tank bensin er inkludert i prisen. Det lønner seg når flere skal kjøre bilen.
  • Du kan selv velge bil i den kategorien du har bestilt på flyplassen
  • Er de som skal kjøre under 25 år så har Alamo også gode pakkepriser for unge sjåfører som ellers må betale et ganske høyt tillegg lokalt. 
  • Prisen på barneseter er lavere enn hos de fleste konkurrenter.

De beste prisene på leiebil i New York fra Alamo og andre selskaper finner du som regel ved å leie via en av de store formidlerne. De har avtaler med alle de store leiebil selskapene og sammenligner priser mellom dem. Den formidleren jeg har best erfaring med er Autoeurope. De har konkurransedyktige priser og en bra kundeservice. Hos Autoeurope kan du også oppnå ytterligere 9% rabatt på leiebil ved bruk av rett kredittkort.

Et annet selskap du kan vurdere er RentalcarsEn fordel med Rentalcars er at du kan velge å betale kun et depositum når du bestiller bilen og resten 4 uker før du skal hente ut bilen. Da kan du bestille bilen i god tid når prisene er lavest. Ombestemmer du deg kan du gratis endre eller avbestille leiebilen.

Leie billig leiebil på Manhattan
De fleste bilutleierne har kontorer på Manhattan men jeg ville nok selv unngått å kjøre i trafikken der. Lei heller bil i Jersey City rett over broen fra Manhattan. Der er prisene på leiebil opp til 50% lavere enn på Manhattan eller flyplassene. Alamo og alle de andre store utleierne har kontorer i området og lokaltoget PATH tar deg enkelt dit fra sentrale Manhattan. Normalt kan du levere bilen på flyplassen på slutten av turen uten at det koster noe ekstra.
Roadtrip med utgangspunkt i New York
Har du tenkt deg på en bilferie med New York som utgangspunkt? Da ville jeg nok vurdert å ta første delen med tog. Amtrak tar deg komfortabelt til eksempelvis Washington DC om du planlegger en roadtrip langs østkysten. Prisene på leiebil er lavere der og du slipper både dyr parkring og bompenger. Er planen å gjøre en roadtrip kyst til kyst eller fra New York til Miami så er det en god del billigere å leie bil i den andre enden.

Les også gjerne vår generelle artikkel om leiebil i USA med flere gode tips!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Forsikring på leiebil i USA

Leie sportsbil eller cabriolet i USA

Aldersgrense for leiebil i USA