Om meg

 

Jeg er en mann i 40 årene som har reist til USA store deler av livet mitt. Min første tur til USA gikk til Florida som 19 åring. To år etter var jeg på min første roadtrip i vesten av USA. I løpet av livet har det blitt til over 35 reiser til USA med hovedvekt på Florida. De siste årene har intensiteten avtatt noe da jeg har fått små barn.På denne siden deler jeg mine erfaringer gjennom mange års reising til USA. Mange av de roadtrips jeg beskriver har jeg reist på selv mens noen er ruter jeg har satt opp for fremtidige turer.

Jeg gjør oppmerksom på at sidene du leser inneholder kommersielt innhold fra ulike leverandører. Inntektene fra disse leverandørene dekker kostnaden til driften av denne bloggen og et eventuelt overskudd vil bli brukt til nye reiser til USA. Dog har jeg valgt de leverandører jeg samarbeider med ut fra erfaringer jeg har med disse og ikke etter hvem som betaler høyest provisjoner. Også leverandører som ikke tilbyr affiliate program er omtalt dersom de har relevante produkter for de som skal på roadtrip eller leie bil i USA.Leverandører jeg mottar provisjoner fra er: Autoeurope, Rentalcars, Avis, Sixt, Hotels.com, Remembercard og Bank Norwegian.

Du kan lese min personvernerklæring her

Jeg svarer gjerne på generelle spørsmål om roadtrips eller billeie i USA via Facebook siden min. Ønsker du ellers å komme i kontakt med meg kan du sende meg en mail til info@roadtripusa.no.