Hotell i New York – Bo bra og billig

Går turen til New York og du er på jakt etter hotell til en fornuftig pris? Som mange andre vil du sikkert heller bruke pengene på shopping, mat og opplevelser enn å bruke opp hele budsjettet på hotellrom. Her er noen tips på hvordan du finner de beste prisene på hotellrom og noen anbefalinger på gode kjøp på hoteller i New York.      

Hotell i New York - Bo bra og billig - anbefalinger og tips
New York
Priser på hotell i New York

Ingen steder i verden svinger hotellprisene mer etter tilbud og etterspørsel enn i New York. I lavsesong i januar / februar kan du finne et greit hotellrom til rundt tusenlappen. Det samme rommet koster gjerne langt over det dobbelte i høysesong eller når det er noen store konferanser i byen. Høsten fra September og frem til jul er den dyreste perioden mens sommerferien ligger midt på treet. Tips nummer ett er derfor å sjekke prisnivået på hotell i New York før du bestiller flybilletten. Hva hjelper en tusenlapp spart på en billig flybillett til USA når den spises opp av høye hotellpriser. Natt fra søndag til mandag er rommene billigst så skal du på weekendtur forsøk å få med deg den natten. Snittprisen på et hotellrom i New York ligger på rundt kr 1600.

Hva bør du vektlegge når du bestiller hotell i New York

Personlig tilbringer jeg veldig liten tid på hotellet når jeg besøker New York. Jeg ser derfor etter hoteller i mellomklassen med god beliggenhet og frokost inkludert. Frokost for 2 personer koster fort fra kr 300 og oppover. De fleste store kjedene har hoteller i denne kategorien. Se for eksempel etter hoteller som Fairfield Inn og Springhill Suites (Marriott), Hampton Inn (Hilton) eller Holiday Inn Express.

Noen tips og anbefalinger på hotell i New York

Springhill Suites Manhattan Times Square South er et helt nyåpnet hotell med gåavstand til Times Square, Macys og Empire State Building. Rommene har fornuftig størrelse og har minikjøkken med kjøleskap.

Hampton Inn Madison Square Garden ligger i det trendy området Chelsea bare 2 kvartaler fra Macys. Dette er et av mine favoritt områder å bo i. Hotellet har små men helt greie rom til en fornuftig pris med frokost inkludert. Du finner flere Hampton Inn hoteller sentralt i New York så du kan velge andre ut fra ønsker om beliggenhet. Best Western Herald Square er et annet hotell jeg kan anbefale i samme område. Her får du også rom med frokost inkludert til priser fra kr 1200 per natt.

New Yorker Hotel er et eldre klassisk hotell som er veldig populært blant nordmenn. Beliggenheten er sentralt ved Penn Station i trendy Garment District. Litt over 5 minutter å spasere til Times Square. Bestiller du direkte på hotellets hjemmeside får du ofte gode pakkepriser med frokost inkludert. På ukedagene serveres frokosten i loungen i 34. etasje.

The Library er et godt alternativ for deg som er ute etter et mindre og eksklusivt boutique hotell. Hotellet ligger på Madison Avenue ikke langt fra Grand Central Station og tilbyr små men fine rom og en god service. Her er frokost samt en hyggelig ost og vin buffet på ettermiddagen inkludert. Prisene starter i underkanten av kr 3000 per natt. Kanskje du har noe å feire?

Aloft Harlem er et nytt og trendy hotell fra Sheraton kjeden med rimelige priser for deg som ikke trenger å bo midt på Manhattan. Subway til Times Square tar rundt 10 minutter og du finner nok av restauranter i området rundt hotellet. 

Hotell i New York - Statue of Liberty
New York – Statue of Liberty
På utkikk etter billigst mulig hotell i New York?

Er du på lavbudsjett reise til New York og vil ha billigst mulig hotell så sjekk ut trendy The Pod Hotel eller Hotell 31. Begge er rimelige alternativer for deg som tåler å dele bad med andre. Du kan også se etter hoteller på Brooklyn og Long Island, her er prisene mye lavere enn på Manhattan. Med Subway eller Uber tar du deg enkelt inn til Manhattan på rundt 10 minutter. Econo Lodge Times Square er et greit alternativ for deg som vil bo sentralt til en billig pris. Rommene er knøttsmå men til gjengjeld bor du bare et steinkast fra Times Square.

I New York kan du også finne billige hoteller via Priceline og Hotwire hvis du er litt fleksibel og opptatt av å få mest hotell for pengene. Der bestiller du rom uspesifisert, men velger standard og beliggenhet. Du kan spare opp til 50% i forhold til vanlige priser i perioder med lav etterspørsel (fortrinnsvis ukedager). Les mer om hvordan dette fungere på min side om billige hoteller via Priceline. Ønsker du å spare over 10% på alle dine hotell bookinger bør du lese min artikkel om rabatt på hotell.  

Personlig bestiller jeg som regel et greit hotellrom i god tid men passer på at det kan avbestilles uten kostnader. 4-5 uker før avreise begynner jeg å sjekke hva som er tilgjengelig på Hotwire og bruker de hvis jeg finner en god deal.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *