Rabatt på leiebil og hotell i USA

Skal du på en roadtrip i USA utgjør leiebilen og hotell ofte de to største utgiftspostene på budsjettet. Selv om leiebil prisene i USA er betydelig lavere enn her i Norge kan det være greit å få med seg de mulighetene som finnes til å oppnå rabatt på leiebil og hotell i USA:

Rabatt på leiebil i USA - SUV Grand Cherokee

Jeg anbefaler å leie bil via Autoeurope. De har konkurranse dyktige priser på biler fra de store velkjente leiebil selskapene. Hos Autoeurope kan du leie bil via Alamo med Gold Rate som inkluderer 3 ekstra sjåfører og en tank bensin. Det er som regel lønnsomt om man er flere som skal kjøre bilen.

Rabatt på leiebil via Autoeurope

Leier du bil via Autoeurope kan du få 10% rabatt hvis du betaler leien med kredittkortet Remembercard og bruker deres fordelsprogram Remember Reward. Du trenger ingen rabattkoder, det eneste du må gjøre når du har skaffet deg kortet er å logge inn i portalen til Remember Reward når du bestiller. Du vil da betale hele beløpet for billeien og rabatten vil bli trukket fra på neste faktura. Rabatten gjelder kun på selve leien og ikke på eventuelle tilleggstjenester som gebyr for enveisleie, barnestoler eller forsikringer som betales ved uthenting av bilen. På en 2 ukers leie i California som ligger på rundt kr 6000 for en fullsize SUV kan du med andre ord spare kr 600.

Er du medlem av ViaTrumf kan du tilsvarende få 4,6% rabatt via dem på leie av bil via Autoeurope.

Rabattkoder på leiebil

Skal du leie bil direkte hos Hertz har du mulighet til en ekstra rabatt om du er medlem av eksemplevis NAF (rabattkode CDP 522602) eller LOFavør (rabattkode CDP 858691).

Vil du leie bil hos Avis har du som Norwegian Reward medlem tilgang til en rabatt på 15% plus 10% Cashpoints

Rabatt på hotell i USA

Via Remember Reward har du også tilgang til rabatter på hotell bestilt via Hotels.com. Du får 10% rabatt på prisen (eks skatter og avgifter). Bruker du samtidig fordelsprogrammet til Hotels.com så får du 6% rabatt via Remember Reward og hver 10 natt gratis hos Hotels.com. Da får du en total innsparing på 12-14% som er verdt å ta med seg. Remembercard har ingen årsgebyr og jeg anbefaler uansett å ta med et ekstra kredittkort når du reiser til USA og ikke bruke debetkortet fra banken.

Med ViaTrumf får du tilsvarende 4,6% rabatt plus hver 10. natt gratis

Du kan lese mere om Remembercard her. *Eff. rente på Remembercard 25,4 %, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.408.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *