Leiebil i Las Vegas

Leiebil Las Vegas - Mustang V8
Leiebil Las Vegas – Mustang Shelby V8

Med Norwegians direkte flyrute til Las Vegas er det mer og mer relevant for Nordmenn å leie bil i Las Vegas. Les her hvordan du finner leiebil til billigst mulig pris fra et seriøst selskap og mye nyttig info om billeie i Las Vegas. I selve Las Vegas klarer du deg stort sett fint uten leiebil men mange har lyst å ta noen dager utenfor byen og oppleve noen av de mange nærliggende nasjonalparkene som feks Grand Canyon. En tur dit kan fint kombineres med å kjøre et stykke av Route 66. Med utgangspunkt i Las Vegas kan man også starte en roadtrip til noen av USAs fineste nasjonalparker, les gjerne mere om dette i min artikkel om Four Corners roadtrip.  På McCarran Airport (LAS) har ingen av bilutleie firmaene kontor på selve flyplassen men holder til i et felles rental car senter ikke langt fra flyplassen. Etter ankomst følger du skiltene “rental car shuttle” og plukkes opp av en buss som tar deg ditt på noen minutter.

Leiebil anbefalinger i Las Vegas

Skal du leie bil i Las Vegas kan jeg anbefale Alamo. Det er et selskap jeg selv har gode erfaringer med og de ligger også helt på topp på Google anmeldelser blant alle bilutleierne i Las Vegas. Leier du bil hos Alamo i Las Vegas har du følgende fordeler:

  • Du kan leie bilen med Gold Rate hvor 3 ekstra sjåfører og en tank bensin er inkludert i prisen.
  • Du kan selv velge bil i den kategorien du har bestilt. Når du er klar med papirarbeidet går du ut i parkeringshusset og finner rekken med den kategori du har bestilt. Her kan velge leiebil blant de merkene og fargene som finnes. Titt også inn i bilen på kilometerstanden så du får en bil med lite “miles”.
  • Er de som skal kjøre under 25 år så har Alamo også gode pakkepriser for unge sjåfører som ellers må betale et ganske høyt tillegg lokalt
  • Prisen på barneseter hos Alamo er lavere enn hos de fleste konkurrenter

Enveisleie fra Las Vegas til de største byene i California som Los Angeles og San Francisco skal normalt være gratis.

De beste prisene på leiebiler i Las Vegas fra Alamo og andre selskaper finner du som regel ved å leie via en av de store formidlerne. De har avtaler med alle de store leiebil selskapene og sammenligner priser mellom dem. Den formidleren jeg har best erfaring med er Autoeurope som har veldig konkurransedyktige priser og en bra kundeservice. Hos Autoeurope kan du få ytterligere 10% rabatt på leiebil ved bruk av rett kredittkort.

Hvilken leiebil bør du velge i Las Vegas

I Las Vegas anbefaler jeg å leie en stor SUV eller en litt spesiell amerikansk sportsbil om budsjettet tillater det. Cabriolet vil jeg ikke anbefale da det ofte blir uutholdelig å kjøre med taket nede i varmen i Nevada ørkenen.

Priser på leiebil i Las Vegas

Prisen på en fullsize SUV ligger normalt fra rundt kr 2500 per uke men kan stige kraftig om du er sent ute og det er konferanser eller store events i byen. Bestill derfor leiebilen i god tid mens prisene er lavest. Hos Rentalcars kan du velge å betale kun et depositum når du bestiller bilen og resten 4 uker før du skal hente ut bilen. Velger du å betale kun depositum mister du dette hvis du avbestiller, så jeg anbefaler å betale hele leien med en gang så du kan avbestille gratis ved behov.

Leie bil i sentrum av Las Vegas

Vil du hente ut bilen i sentrum av Las Vegas finnes du muligheter for dette også. Flere av de store leiebil selskapene har kontorer på the Strip men det er et par ting du bør være obs på:

  • Utvalget av biler er normalt mindre på disse kontorene og du får ikke velge bil selv.
    Det skjer rett som det er at de er tomme for den bilen du har bestilt.
  • Da kan du være heldig å få en gratis oppgradering eller du kan risikere å måtte vente til de har skaffet rett bil. 

Skal du leie bil på The Strip har Hertz det kontoret som er mest sentralt beliggende på Hotel Paris med gåavstand fra de fleste hoteller Biler fra dette kontoret kan du enkelt booke via Autoeurope. Ellers ligger flyplassen veldig nærme sentrum så det kan lønne seg å hente bilen der om du ønsker muligheten å velge bil selv.   Les også gjerne min generelle artikkel om leiebil i USA for flere gode tips!

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *