Billig Leiebil i Orlando

Leiebil Orlando - Cabriolet Camaro
Leiebil Orlando – Cabriolet Camaro

Går turen til Orlando for å besøke de mange fornøyelsesparkene? Da er du kanskje på utkikk etter en kul cabriolet eller en litt større van med god bagasjeplass til hele familien? Les her hvordan du finner leiebil til billigst mulig pris fra et seriøst selskap og mye nyttig info om billeie i Orlando. På Orlando International Airport (SFO) ligger alle bilutleie firmaene i selve terminal bygningen, så du følger bare skiltingen etter ankomst. Vær obs på at flyplassen har 2 ulike utganger (A-side og B-Side) med noen leiebil selskaper på hver side.

Leiebil anbefalinger i Orlando

Skal du leie bil i Orlando kan jeg anbefale Alamo. Det er et selskap jeg selv har gode erfaringer med og de ligger på topp på kundevurderinger hos Google og de fleste andre steder. Leier du bil hos Alamo i Orlando har du følgende fordeler:

  • Du kan leie bilen med Gold Rate hvor 3 ekstra sjåfører og en tank bensin er inkludert i prisen. 
  • Du kan selv velge bil i den kategorien du har bestilt. Når du er klar med papirarbeidet går du ut i parkeringshuset og finner rekken med den kategori du har bestilt. Her kan velge leiebil fritt blant de merkene og fargene som finnes. Titt også inn i bilen på kilometerstanden så du får en bil med lite «miles». 
  • Er de som skal kjøre under 25 år så har Alamo også gode pakkepriser for unge sjåfører som ellers må betale et ganske høyt tillegg lokalt.
  • Prisen på barneseter hos Alamo er lavere enn hos de fleste konkurrenter.

Generelt for alle bilutleierne i Orlando gjelder følgende fordeler:

  • Enveisleie innenfor Florida er normalt gratis. Du kan med andre ord fint leie en bil Orlando og returne den i Miami.  

De beste prisene på leiebil i Orlando fra Alamo og andre selskaper finner du som regel ved å leie via en av de store formidlerne. De har avtaler med alle de store leiebil selskapene og sammenligner priser mellom dem. Den formidleren jeg har best erfaring med er Autoeurope. De har konkurransedyktige priser og en bra kundeservice. Hos Autoeurope kan du også oppnå ytterligere 10% rabatt på leiebil ved bruk av rett kredittkort. Hos Rentalcars kan du velge kun å betale et depositum når du bestiller bilen og resten 4 uker før du skal hente ut bilen. Velger du å betale kun depositum mister du dette hvis du avbestiller, så jeg anbefaler å betale hele leien med en gang så du kan avbestille gratis ved behov.  

Hvilken leiebil bør du velge i Orlando

I Florida ønsker mange å leie en cabriolet. Hos Alamo kan du normalt forvente deg å finne en Mustang med 300 hestekrefter som er deilig å kjøre i solskinnet. Er du på utkikk etter en Chevy Camaro er sjansene størst for å finne denne hos Hertz. Men vær klar over at cabrioleter har veldig lite bagasjeplass og kun egner seg for 2 voksne. Er dere en familie på tur ville jeg valgt en stor SUV eller Minivan for å ha god plass. I Orlando er det selvfølgelig også muligheter for å leie litt spesielle amerikanske sportsbiler og cabrioleter.

Priser på leiebil i Orlando

Florida er det området i USA hvor prisene er lavest på leiebiler. En fullsize SUV med god plass til familien kan du normalt finne til priser mellom kr 2500 og 3500 i uken avhengig av sesong. For en cabriolet bør du beregne mellom kr 3000 og 4000 per uke for en standard Mustang og en tusenlapp mere om du ønsker en Chevy Camaro SS med V8 motor og mere hester.

Bompenger (Sunpass) i Orlando

I Florida er det utstrakt bruk av bompenger og leiebiler er utstyrt med bompenge brikker. Det er veldig ulikt hvordan de ulike selskapene belaster bompenger. Alamo for eksempel belaster 3.95 per dag brikken er i bruk (maks 19.75 per uke) plus reelle passeringer. Dollar / Thrifty belaster 10.49 per dag (maks 52.49 per uke) inkludert alle passeringer. Med mindre du kjører en god del blir sistnevnte mye dyrere.

Leiebil andre steder enn flyplassen i Orlando

Har du tilgang til gratis shuttlebusser til og fra parkene har du kanskje ikke behov for leiebil under hele oppholde i Orlando. Ikke noe problem, de fleste store leiebil firmaene har kontorer i områdene rundt parkene. Men det er et par ting du bør være obs på:

  • Utvalget av biler er normalt mindre på disse kontorene og du får ikke velge bil selv.
  • Det skjer rett som det er at de er tomme for den bilen du har bestilt. Da kan du være heldig å få en gratis oppgradering eller du kan risikere å måtte vente til de har skaffet rett bil. 

For eksempel har Alamo et kontor beliggende i området Lake Buena Vista og et inne på området ved Epcot Resorts. Biler fra disse kontorene kan enkelt bookes via Autoeurope.

Leiebil før eller etter cruise fra Port Canaveral

Har du bestilt cruise fra Port Canaveral kan du fint leie en bil i Orlando og levere den på det lokale kontoret hos Alamo i Port Canaveral. Fra kontoret er det gratis shuttle bus til og fra cruisehavna.   Les også gjerne min generelle artikkel om leiebil i USA for flere gode tips!

Les også gjerne min generelle artikkel om leiebil i USA for flere gode tips!  

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *