Leiebil i Miami

Leiebil i Miami - Camaro Cabriolet
Leiebil i Miami – Camaro Cabriolet

Trenger du leiebil i Miami eller kanskje du er på utkikk etter en kul cabriolet? Les her hvordan du finner leiebil fra et seriøst selskap til best mulig pris og mye nyttig info om billeie i Miami. På flyplassen i Miami (MIA) holder alle bilutleie firmaene til i et nytt og moderne Rental Car Center rett ved flyplassen. Etter ankomst følger du bare skiltene til Rental Cars og flyplasstoget som går mellom terminalene tar deg enkelt dit. Når du er klar med papirarbeidet går du ut i parkeringshuset og finner rekken med den kategori bil du har bestilt. Her kan velge leiebil fritt blant de merkene og fargene som finnes. Titt også inn i bilen på kilometerstanden så du får en bil med lite «miles».

Leiebil anbefalinger på flyplassen i Miami

Skal du leie bil på flyplassen i Miami kan jeg anbefale Alamo. Det er et selskap jeg selv har gode erfaringer med. De ligger også helt på topp på Google anmeldelser blant alle bilutleierne på flyplassen. Leier du hos Alamo i Miami har du følgende fordeler:

  • Du kan leie bilen med Gold Rate hvor 3 ekstra sjåfører og en tank bensin er inkludert i prisen. Det lønner seg normalt når flere skal kjøre bilen.
  • Du kan selv velge bil i den kategorien du har bestilt på flyplassen
  • Er de som skal kjøre under 25 år så har Alamo også gode pakkepriser for unge sjåfører som ellers må betale et ganske høyt tillegg lokalt. 
  • Prisen på barneseter er lavere enn hos de fleste konkurrenter.

De beste prisene på leiebil fra Alamo og andre selskaper i Miami finner du som regel ved å leie via en av de store formidlerne. De sammenligner priser på tvers av alle leiebil selskapene. Den jeg har best erfaring med er AutoeuropeDe har konkurransedyktige priser og en bra kundeservice. Hos Autoeurope kan du også oppnå ytterligere 10% rabatt på leiebil ved bruk av rett kredittkort. Hos Rentalcars kan du velge kun å betale et depositum når du bestiller bilen og resten 4 uker før du skal hente ut bilen. Velger du å betale kun depositum mister du dette hvis du avbestiller, så jeg anbefaler å betale hele leien med en gang så du kan avbestille gratis ved behov. 

Hvilken leiebil bør du velge i Miami

I solskinnsstaten Florida velger mange å leie en cabriolet. Hos Alamo kan du normalt forvente deg å finne en Mustang med 300 hestekrefter som er deilig å kjøre i solen. Er du på utkikk etter en Chevy Camaro er sjansene størst for å finne denne hos Hertz. Men vær klar over at cabrioleter har veldig lite bagasjeplass og kun egner seg for 2 voksne.  Er dere en familie på tur ville jeg valgt en stor SUV eller Minivan for å ha god plass. I Miami er det selvfølgelig også muligheter for å leie litt spesielle amerikanske sportsbiler og cabrioleter.

Priser på leiebil i Miami

Florida er det området i USA hvor prisene er lavest på leiebiler. En fullsize SUV med god plass til familien kan du normalt finne til priser mellom kr 2500 og 3500 i uken avhengig av sesong. For en cabriolet bør du beregne mellom kr 3000 og 4000 per uke for en standard Mustang og en tusenlapp mere om du ønsker en Chevy Camaro SS med V8 motor og mere hester.

Bompenger (Sunpass) i Florida

I Florida er det utstrakt bruk av bompenger og leiebiler er utstyrt med bompenge brikker. Det er veldig ulikt hvordan de ulike selskapene belaster bompenger. Alamo for eksempel belaster 3.95 per dag brikken er i bruk (maks 19.75 per uke) plus reelle passeringer. Dollar / Thrifty belaster 10.49 per dag (maks 52.49 per uke) inkludert alle passeringer. Med mindre du kjører en god del blir sistnevnte mye dyrere.

Leiebil på South Beach Miami

Skal du tilbringe noen dager på South Beach før du legger ut på en Roadtrip i Florida kan være smart å vente med å hente ut leiebilen. Du klarer deg normalt fint uten bil på South Beach og parkering på hotellene kan være ganske kostbart. Alle store leiebil selskaper har kontor i området men det er et par ting du bør være obs på:

  • Utvalget av biler er normalt mindre på disse kontorene og du får ikke velge bil selv.
  • Det skjer rett som det er at de er tomme for den bilen du har bestilt. Da kan du være heldig å få en gratis oppgradering eller du kan risikere å måtte vente til de har skaffet rett bil. 

Skal du leie bil på South Beach så har Avis et forholdsvis stort kontor sentralt beliggende på Collins Avenue som kan være greit å bruke. Biler fra dette kontoret kan bookes via Autoeurope.

Leiebil før eller etter cruise i Miami

Reiser du på cruise fra Port of Miami tilbyr de fleste bilutleierne gratis shuttle busser til og fra havna. For Alamo sin del går bussene til Rental Car senteret ved flyplassen mens Avis kjører deg til deres by kontor rett ved havna (velg Miami Port Office – 99 Southeast 2nd Street når du booker).  

Enveisleie i Florida

Enveisleie er normalt gratis innenfor Florida. Så det går helt fint å leie en bil i Miami og levere den tilbake for eksempel i Orlando.   Les også gjerne min artikkel om leiebil i USA med flere generelle tips!  

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *