Priser og billige billetter til Disney World

Billetter Disney World
Billetter Disney World – Foto Undercover Tourist

Går du med planer om å reise til Orlando og lurer på priser eller hvordan du kan få tak i billige billetter til Disney World eller Universal Studios? Overnatting er generelt veldig billig i Orlando på grunn av den sterke konkurransen. Men parkbilletter til Disney World gjør fort et stort innhogg i feriebudsjettet til en familie! 

Priser på billetter til Disney World og noen tips:
  • Prisen for dag 1-4 ligger i overkanten av 100 USD per dag og deretter faller dagsprisen kraftig. For eksempel koster en 3 dagers billett cirka 350 USD (voksen) mens en ukesbillett koster 470.
  • Med Park Hopper Plus kan du besøke flere parker på samme dag og får tilgang til Disney Waterparks. Det koster rundt 100 USD ekstra per person.
  • Planlegger du å være i Orlando lenge nok kan det derfor lønne seg å droppe Park Hopper. Bruk heller bruke pengene på ekstra dager og fordele besøkene over flere dager. 
  • Dagene trenger ikke være sammenhengende, du kan legge inn fridager hvor dere finner på andre ting
  • Får du tilbud om å kjøpe billetter til en mye billigere pris enn det vi har oppgitt ovenfor i Orlando bør du være på vakt. Da er det ofte krav om at du deltar på en eller annen form for timeshare presentasjon.

Et godt sted å bestille billetter på forhånd er den amerikanske siden Undercovertourist. Prisene er litt rimeligere enn direkte ved inngangen (du sparer rundt 10%). Du har muligheten til å få en eticket på mail eller de sender de fysiske billettene gratis til Norge om du foretrekker det. Alle priser er inkludert skatter og avgifter og selskapet er seriøst så ikke noe risikabelt å bestille på forhånd.    

Utnytt fordelene med Fastpass i Disney World

Den største fordelen er dog ikke at du sparer litt penger men faktisk muligheten for Fastpass+ som er inkludert i prisen. Når du har fått billettene kan du skape en profil på My Disney Experience. Så kan du planlegge besøket ditt og forhåndsbestille tider på de mest populære attraksjonene eller reservere plasser til på populære show 30 dager før du kommer. Da slipper du å tilbringe halve dagen i køer i parken. Bestiller du tider til dine favoritter og kommer tidlig får du mye ut av dagene.

Velger du å bo på et av Disney hotellene eller et av partner hotellene i Disney Springs kan du forhåndsbestille 60 dager før. I tillegg får du tilgang til Disney Magical Hours med lengre åpningstider i minst en park hver dag. Du finner noen anbefalte hoteller i Disney Springs i min artikkel med reisetips og hotell anbefalinger for Orlando.

På sidene hos Undercovertourist finner du også også masse gode insider tips til planleggingen og de tilbyr til og med en egen App. Så jeg anbefaler på det sterkeste å bruke litt tid på planlegginen og bestille billetter til Disney på forhånd.

Noen tips og gode råd for Disney besøket
  • Utnytt jetlagen og stå opp tidlig. Er du tidlig i parken er køene mye kortere.
  • Last ned My Disney Experience Appen. Der har du oversikt over dine Fastpass bestillinger og kan se på køtider ellers. Du kan gjøre opp til 3 Fastpass forhåndsbestillinger per dag. Når du har brukt disse kan du bestille flere fortløpende i Appen om det er ledige plasser.
  • Har du lyst å se paraden i Magic Kingdom så bruk Fastpass til å bestille reserverte plasser. 

Du kan fint klare deg uten leiebil hvis du bor for eksempel i Disney Springs området og har planer om å tilbringe alle dager i Disney. Men jeg vil anbefale leiebil i Orlando hele eller deler av perioden hvis du skal være her litt lengre. Da kan du enklere ta det rundt i området og eventuelt ta en dagstur ut til kysten for å bade i havet en dag.

Trenger du billetter til Universal Studios?

Hos Undercovertourist kan du også kjøpe billetter til Universal Studios til attraktive priser, du får ofte 3 dager ekstra med på kjøpet om du kjøper en 2 dagers billett.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *