Rabatt på leiebil i USA

Skal du på en roadtrip i USA utgjør leiebilen ofte en god del av budsjettet selv om leiebil prisene i USA er betydelig lavere enn her i Norge. Da kan det være greit å få med seg de mulighetene for rabatter på leiebil som finnes.

Leiebil USA - Mustang Cabriolet


Jeg anbefaler å leie bil via Autoeurope. De har konkurranse dyktige priser og biler fra de store velkjente leiebil selskapene som Alamo, Avis, Hertz, Dollar etc. Leier du via Autoeurope har du nå i tillegg mulighet for 10% rabatt hvis du betaler leien med kredittkortet Remembercard og bruker deres fordelsprogram Remember Reward. Du trenger ingen rabattkoder, det eneste du må gjøre når du har skaffet deg kortet er å logge inn i portalen til Remember Reward når du bestiller. Du vil da betale hele beløpet for billeien og rabatten vil bli trukket fra på neste faktura. Rabatten gjelder kun på selve leien og ikke på eventuelle tilleggstjenester som gebyr for enveisleie, barnestoler eller forsikringer som betales ved uthenting av bilen. På en 2 ukers leie i California som ligger på rundt kr 5000 for en fullsize SUV kan du med andre ord spare kr 500.

Remembercard har ingen årsgebyr og vi anbefaler uansett å ha med seg et ekstra kredittkort når man reiser til USA og ikke bruke debetkortet fra banken.

Lese mere om Remembercard og søke kan du gjøre her*Eff. rente på Remembercard er 25,4 %, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.408. 

Husk at innsparingen forutsetter at du betaler hele fakturaene ved forfall ellers spiser rentene for opp det du har spart inn!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Forsikring på leiebil i USA

Leie sportsbil eller cabriolet i USA

Aldersgrense for leiebil i USA