Rabatt på leiebil i USA

Skal du på en roadtrip i USA utgjør leiebilen ofte en god del av budsjettet selv om leiebil prisene i USA er betydelig lavere enn her i Norge. Da kan det være greit å få med seg de mulighetene for rabatter på leiebil som finnes.

Leiebil USA - Mustang Cabriolet


Jeg anbefaler å leie bil via Autoeurope. De har konkurranse dyktige priser og biler fra de store velkjente leiebil selskapene som Alamo, Avis, Hertz, Dollar etc. Leier du via Autoeurope har du nå i tillegg mulighet for 9% rabatt hvis du betaler leien med kredittkortet Remembercard og bruker deres fordelsprogram Remember Reward. Du trenger ingen rabattkoder, det eneste du må gjøre når du har skaffet deg kortet er å logge inn i portalen til Remember Reward når du bestiller. Du vil da betale hele beløpet for billeien og rabatten vil bli trukket fra på neste faktura. Rabatten gjelder kun på selve leien og ikke på eventuelle tilleggstjenester som gebyr for enveisleie, barnestoler eller forsikringer som betales ved uthenting av bilen. På en 2 ukers leie i California som ligger på rundt kr 5000 for en fullsize SUV kan med andre ord spare kr 450.

Remembercard har ingen årsgebyr og vi anbefaler uansett å ha med seg et ekstra kredittkort når man reiser til USA og ikke bruke debetkortet fra banken.

Med Remember Reward får du også rabatt ved bestilling hos en rekke andre leiebil selskaper:

  • Expedia - 6%
  • Holiday Autos - 10%

Videre kan du oppnå 10% rabatt på hotell bestillinger hos Hotels.com plus hver 10. natt gratis ved å følge våre tips. Den kan spare deg for ennå større summer enn på leiebil.

Du får også en gunstig egenandelsforsikring for leiebil som er praktisk å ha når du leier bil i Europa hvor det ofte er egenandel på forsikringen.

Lese mere om Remembercard og søke kan du gjøre her
*Eff. rente på Remembercard 25,4 %, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.408.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Forsikring på leiebil i USA

Leie sportsbil eller cabriolet i USA

Aldersgrense for leiebil i USA